Návrhy osvětlení

Nejste si jisti výběrem osvětlení, počtem svítidel, jejich výkonem a rozmístěním?

Nejste si jisti výběrem osvětlení, počtem svítidel, jejich výkonem a rozmístěním? Nezáleží na tom, jestli se jedná o výrobní halu nebo rodinný dům, návrh LED osvětlení není radno podcenit. Světlo je totiž jedním z nejvýznamnějších prvků, které mají vliv na pracovní výkonnost. Navíc dotváří atmosféru interiéru i exteriéru.

V Kama elektro navrhujeme osvětlení tak, aby nebylo pouze dekorativní, ale aby bylo i praktické a funkční, tedy aby mělo dostatečný výkon. Jsme připraveni pomoci s návrhy a výpočty LED osvětlení do soukromých i komerčních prostor dle typů místností a využití.

V komerčních prostorách, výrobních halách a dalších provozech je obzvlášť důležité řídit se hygienickými normami. Pro jejich výpočet v konkrétním prostředí používáme profesionální software DIALUX, pomocí kterého vypracujeme návrh na rozmístění svítidel podle norem ČSN.

Co nabízíme:

  • Návrh realizace interiérové i venkovního LED osvětlení pro rodinné domy, byty, kanceláře, zahrady, hotely a ostatní objekty.
  • Návrhy a výpočty osvětlení výrobních hal, průmyslových objektů, veřejného osvětlení i komerčních objektů.
  • Výpočet úspory při instalaci LED osvětlení.
  • Nabízíme 2 typy návrhů: 
    • Jednoduchý - stačí nám soubor pdf půdorysu a my do něj zakreslíme vybraná svítidla
    • 3D návrh v programu Dialux - s výpočtem a ukázkou osvětlení ve vašem prostoru.
  • Dodání navrženého osvětlení (platí pro vybrané osvětlení z našeho e-shopu).

Máte-li zájem návrh a výpočet LED osvětlení, vyplňte poptávkový formulář a my se Vám co nejdříve ozveme a projdeme spolu podrobně Vaše požadavky.

Máte nějaké otázky? Zodpovíme je. Prosíme o pečlivé vyplnění kontaktních údajů.

Nevyplňujte toto pole: